Hlavní obsah

Podpořte osobnost vaší kočky

Novinky, Mars CR, kom. spol.

Žádné dvě kočky nejsou stejné, každá je nezaměnitelnou osobností a má jiné stravovací nároky.

Mars CR, kom. spol.

Článek

PERFECT FIT™ je značka superprémiového suchého krmiva, které svým obsahem přesně odpovídá individuálním stravovacím nárokům různých typů koček. S ohledem na věk, velikost a tělesnou kondici dodá PERFECT FIT™ kočce přesně ty živiny, které potřebuje. Krmivo bylo vyvinuto ve spolupráci s veterináři a odborníky na výživu v centru Waltham®.

PERFECT FIT™ obsahuje malé množství sacharidů a vysoký podíl kvalitních živočišných bílkovin - až 41 %, což je jedna z nejvyšších hodnot mezi suchými krmivy. Kočky jsou masožravci a dávají přednost výživě bohaté na bílkoviny, protože se podobá jejich přirozené potravě.

PERFECT FIT™ ACTIVE pro aktivní kočky. Vitaminy skupiny B a železo podporují vitalitu, bílkoviny příznivě působí na svalstvo.

PERFECT FIT™ IN-HOME pro domácí kočky. Přírodní vláknina snižuje tvorbu chomáčů a živiny pomáhají udržet správnou hmotnost.

PERFECT FIT™ SENSITIVE pro kočky s citlivými bříšky. Přírodní druhy vlákniny s obsahem biotinu, zinku a omega-6 mastných kyselin zaručují lehkou stravitelnost i zdravou a lesklou srst.

PERFECT FIT™ JUNIOR pro koťata obsahuje bílkoviny, vápník a fosfor.

Pokud máte zájem, aby si Vaše kočka nový Perfect Fit vyzkoušela - můžete si "zde " zdarma objednat zaslání vzorku ve variantě odpovídající jejímu charakteru

Mars CR, kom. spol.

Výběr článků

Načítám