Hlavní obsah

Chytrá karta České spořitelny – řada výhod a moře možností!

Novinky, Česká spořitelna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Snad každý z nás vlastní platební kartu a více či méně využívá pohodlí spojené s jejím užíváním. Proto je pro nás všechny skvělou zprávou, že je nyní na trhu nová karta, která ono pohodlí a výhody užívání ještě znásobí a přizpůsobí všem na míru. Jedná se o Chytrou kartu České spořitelny.

Článek

Co vlastně tato novinka umí? Dá se říci, že cokoliv. A nebo ještě lépe – umí přesně to, co od ní právě vy potřebujete. Začněme od základů – tedy od služeb, které ke kartě dostaneme automaticky a které jistě všichni oceníme. Komu by se nelíbilo koupit si vše, co chce, vždy za nejnižší cenu na trhu? S Chytrou kartou České spořitelny je to snadné. Pokud totiž zjistíte, že zboží, které jste zakoupili, mají jinde levnější, díky této kartě dostanete rozdíl v ceně zpět. A navíc, pokud vám někdo nákup ukradne nebo se vám zakoupené zboží zničí, karta opět škodu nahradí!

Chytrá karta České spořitelny ví, že vzhled není to hlavní, ale co si budeme povídat, i na vzhledu hodně záleží. Proto si vzhled vaší karty můžete nastavit podle svého. Na výběr máte buď základní design, obrázek z naší fotogalerie nebo libovolnou vlastní fotografii. A nebo si vyberete rovnou zlatou kartu?

Chytrá karta České spořitelny  přináší něco navíc s každým dalším nákupem – i zde je na vás, co to bude. Na výběr je slevový program Sphere card, až o jeden rok prodloužená záruční doba na zakoupené zboží, odměna do Penzijního fondu České spořitelny, zvýhodněný Bonus program nebo zůstatkové SMS. Možná, že by vám přišly vhod splátkové prázdniny, nebo služba, díky které při dosažení určitého ročního obratu na kartě neplatíte za kartu žádný poplatek.

Nebyla by to Chytrá karta České spořitelny, kdyby nemyslela také na vaši – i svou vlastní - bezpečnost. Můžete si k ní nastavit pojištění schopnosti splácet a pojištění při zneužití platební karty.

A vzhledem k tomu, že je chytré se přizpůsobovat aktuální situaci, umožňuje vám Chytrá karta České spořitelny kdykoliv změnit její nastavení.

Více informací naleznete na www.chytrakarta.cz

Výběr článků

Načítám