Hlavní obsah

Třetí ročník ankety Křišťálová Lupa 2008 – Cena českého Internetu odstartovala

Novinky, Internet Info s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Anketa Křišťálová Lupa 2008, oceňující nejoblíbenější projekty českého Internetu, zahájila svoji nominační fázi. Již potřetí může široká veřejnost nominovat své favority ve dvanácti kategoriích, a to až do 7. září. Anketu pořádá zpravodajský server Lupa.cz ve spolupráci s internetovým portálem O’chutney.cz.

Článek

V posledních třech kategoriích rozhodne o definitivním vítězi ve finálním hlasování odborná porota složená z významných osobností podnikatelského, mediálního a internetového světa. Hlasovací fáze bude spuštěna v pondělí 22. září a postoupí do ní pět nejčastěji nominovaných projektů v každé kategorii. Výjimku tvoří hlavní kategorie – Osobnost roku, Anticena a Projekt roku – ve kterých postoupí do hlasování i projekty, které svými tipy nominuje samotná porota.

„Náš projekt je na českém Internetu ojedinělý a za relativně krátkou dobu své existence již dokázal, že má smysl. Ukazují nám to nejen ohlasy od odborníků, ale také hojná účast široké veřejnosti na hlasování. Nominací se v loňském ročníku zúčastnilo přes deset tisíc čtenářů, hlasování dokonce více než dvacet tisíc. Velmi nás to těší a věříme, že bude letos zájem ještě větší.“ komentuje anketu šéfredaktor zpravodajského serveru Lupa.cz Aleš Miklík.

Vedle čtenářské ankety je s projektem neodlučně spjata také odborná konference Czech Internet Forum 2008, < www.kristalova-lupa.cz/cif/ > mapující aktuální trendy na české internetové scéně a jejich využití v byznysu. Ta se i letos uskuteční v den slavnostního vyhlášení výsledků ankety Křišťálová Lupa 2008, které připadá na čtvrtek 20. listopadu.

Informace k loňskému ročníku ankety Křišťálová Lupa 2007 včetně přehledu všech vítězů, materiálů z odborné konference, fotek a videa ze slavnostního vyhlášení najdete na stránkách ankety < http://www.kristalova-lupa.cz/2007/ >.

Generálním partnerem projektu Křišťálová Lupa 2008 je internetový portál O’chutney.cz . Partnerem je společnost Sloane Park . Hlavním mediálním partnerem projektu je týdeník Strategie , mediálními partnery potom portály Atlas.cz a Seznam.cz , časopis Reflex , zpravodajské servery Aktuálně.cz , Blesk.cz , iDNES.cz , Mobilmania.cz , Novinky.cz , Živě.cz a katalog médií SuperOnline.cz .

Výběr článků

Načítám