Hlavní obsah

Klimatizace může být i krásná

Komerční článekTomáš Tuček, obchodní manažer divize klimatizací LG Electronics CZ, s. r. o.

Smutnou pravdou je, že trh je zaplaven nepřeberným množstvím všemožné klimatizační techniky, která má jedno společné – ošklivý vzhled. Jistě si vybavíte typické šedivé krabice. Pryč s tím!

Článek

Zcela jinak vnímá klimatizaci LG Electronics, známý výrobce elektroniky a domácích spotřebičů s důrazem na design a moderní technologie. Zadání pro návrháře znělo tak, aby vytvořili klimatizační jednotky, které elegantně zapadnou do stylu různých interiérů. Výsledkem je velice působivá modelová řada s příznačným názvem Art Cool.

Skutečně unikátní řešení spočívá v odklápěcím čelním panelu klimatizační jednotky. Zjednodušeně řečeno je to vkusný rám, do něhož můžete vložit jakýkoliv obrázek či velkoformátovou fotografii. Obsah lze později libovolně měnit. Ani vaši známí nepostřehnou, že obrázek je ve skutečnosti zasazen do konstrukce klimatizace. Prodávané balení standardně obsahuje kvalitní reprodukci obrazu Polibek od světoznámého malíře Gustava Klimta. Jak jsme již uvedli výše, použít můžete cokoliv ve správném rozměru.

Zjednodušeně řečeno je to vkusný rám, do něhož můžete vložit jakýkoliv obrázek či velkoformátovou fotografii.

Řada Art Cool zároveň znamená vyspělé technické zařízení a splňuje náročná kritéria z hlediska účinnosti, filtrace, úspor energie a celkového komfortu. Mezi ně patří vysoce účinný aktivní filtrační systém NEO-Plazma, automatické čištění vnitřní jednotky, přirozené šíření vzduchu díky programu Chaos swing nebo antikorozní povrchová úprava Gold Fin vnější jednotky.

Tyto klimatizace disponují moderním invertorovým kompresorem. Při koupi máte na výběr mezi variantami s nižším výkonem (2,7 kW chlazení a 3,5 kW topení) a vyšším (3,5 kW chlazení a 4,2 kW topení). Ano, tato zařízení nejen chladí, ale fungují i jako vysoce účinný zdroj tepla.

Obsah lze později libovolně měnit.

Shrnuto — klimatizace LG Art Cool jsou skutečným osvěžením pro váš interiér.

Připravil: Tomáš Tuček, obchodní manažer divize klimatizací LG Electronics CZ, s. r. o.

Pro více informací navštivte http://cz.lge.com nebo kontaktujte montážní firmu ve vašem regionu. Naše tipy:

Pragoclima s.r.o.

Litoměřická 29

Tel.: 283 882 539

Inel – Klima, s.r.o.

Karlovarská 49

E-mail: holy@inel.cz

Tel.: 378 222 222

Q-Elektrik a.s.

Podzámčí 1926/20

Tel.: 596 248 005

Výběr článků

Načítám