Hlavní obsah

Byty Na Královské cestě - jedinečný styl i kouzlo místa

Novinky, AAAbyty.cz

Krásné bydlení v romantickém údolí řeky Berounky nabízí projekt Na Královské cestě v Letech nedaleko Prahy. Na výběr je zde z klasických bytů a mezonetů různých velikostí, které spojuje žádaná lokalita a moderní architektonické řešení.

Článek

Kouzlo klidné lokality, rychlou dostupnost centra Prahy a rozmanité možnosti pro cesty za přírodou a památkami. To a mnohem více nabízí bydlení v bytech „Na Královské cestě“ v Letech u Dobřichovic. „Projekt je charakteristický moderním architektonickým řešením ve funkcionalistickém stylu, které bylo vytvořeno již několikrát oceněným týmem architektů,“ přibližuje Petr Illetško, generální ředitel realitní společnosti AAABYTY.CZ.

Na Královské cestě

Každý z bytů o dispozicích 1+kk až 4+1, z nichž některé jsou řešené jako mezonety, má vlastní balkón, terasu či předzahrádku. V místě je zavedena kvalitní datová síť.

Na Královské cestě

Obec Lety se rozkládá po obou březích řeky Berounky, zhruba dvacet kilometrů jihozápadně od centra Prahy. Je oblíbeným výletním místem Pražanů, ze kterého je možné pokračovat například do Českého krasu či na Karlštejn. V sousedních Dobřichovicích je mateřská, základní a umělecká škola. Nechybí zde ani lékárna, zdravotnické služby či Česká spořitelna.

Na Královské cestě

Výběr článků

Načítám