Hlavní obsah

VIADRUS – tradiční česká značka v nové dynamice

Komerční článek ŽDB GROUP a.s. -Závod topenářské techniky VIADRUS

VIADRUS je tradiční tuzemskou značkou litinové tepelné techniky, jejíž historie sahá až do roku 1885. Díky neustálým inovacím se produktové značce VIADRUS podařilo postupně etablovat jak na tuzemském, tak zejména na zahraničních trzích, kde patří mezi přední dodavatele v oblasti vytápění – tepelné techniky. V současnosti VIADRUS exportuje svou produkci do více jak 40 zemí světa.

Článek

VIADRUS je tradiční tuzemskou značkou litinové tepelné techniky, jejíž historie sahá až do roku 1885. Díky neustálým inovacím se produktové značce VIADRUS podařilo postupně etablovat jak na tuzemském, tak zejména na zahraničních trzích, kde patří mezi přední dodavatele v oblasti vytápění – tepelné techniky.

V současnosti VIADRUS exportuje svou produkci do více jak 40 zemí světa.

Výrobky VIADRUS mají osobitý design, vyznačují se originálním technickým řešením, ale také vysokou účinností, životností, spolehlivostí a úsporností. Příznivé ceny těchto produktů jsou navíc nejlepším důkazem toho, že nadstandardní kvalita nemusí být vždy vykoupena neúměrnými náklady. Jejich vysokou kvalitu a ekologickou šetrnost dokládají také certifikáty systému řízení jakosti a ekologie.

Produktové portfolio značky VIADRUS se proto po léta těší oblibě nejen u nás, ale i v zahraničí. Šíře výrobního programu produktů VIADRUS uspokojí bez nadsázky kompletní spektrum nároků zákazníků, kteří v nabídce naleznou hlavně teplovodní kotle na plynná i pevná paliva (včetně dřeva, respektive dřevěných pelet), klasické i originální dekorativní litinové radiátory, ohřívače teplé vody i litinové krbové vložky a kachlová kamna. Mezi vlajkové lodi značky patří v oblasti plynových kondenzačních kotlů úsporné, ekologicky šetrné kotle CLAUDIE a CLAUDIUS, jejichž provoz reguluje špičková řídicí jednotka od firmy Siemens. Stejné popularitě se v oblasti kotlů na pevná paliva těší také kombinovaný litinový kotel HERCULES DUO se dvěmi topeništi a možností spalovat různé druhy pevných paliv. Stálicí v sortimentu jsou pak litinové kotle na pevná paliva HERCULES U26 a litinové odhořívací kotle na pevná paliva HERCULES U24 splňující nejnáročnější ekologické normy třídy 3 podle ČSN EN 303-5.

Ambicí značky VIADRUS je zapsat se do povědomí široké veřejnosti – stávajících i potencionálních zákazníků jako tradiční tuzemský výrobce vysoce kvalitních produktů v novém, dynamickém a inovativním pojetí s klíčovým sdělením POWER OF HEATING.

Kontakt:

ŽDB GROUP a.s.

ŽDB GROUP a.s.Závod topenářské techniky VIADRUS

ŽDB GROUP a.s.Závod topenářské techniky VIADRUSBezručova 300

ŽDB GROUP a.s.Závod topenářské techniky VIADRUSBezručova 300735 93 BOHUMíN

ŽDB GROUP a.s.Závod topenářské techniky VIADRUSBezručova 300735 93 BOHUMíNČeská republika

ŽDB GROUP a.s.Závod topenářské techniky VIADRUSBezručova 300735 93 BOHUMíNČeská republika

ŽDB GROUP a.s.Závod topenářské techniky VIADRUSBezručova 300735 93 BOHUMíNČeská republikaInfolinka:

800 133 133 (z ČR zdarma)

www.viadrus.cz

Výběr článků

Načítám