Hlavní obsah

Společnost Wadia a.s. dokončila výstavbu projektu Zahradní čtvrť

Komerční článekZahradné čtvrť

Výstavba rezidenčního sídla Zahradní čtvrť proběhla ve třech etapách. Během jednotlivých etap bylo celkem postaveno ve 37 bytových domech a vilách 732 bytových jednotek. V první polovině prosince 2007 byly všechny bytové domy zkolaudovány.

Článek

V současnosti je v nabídce posledních 25 bytových jednotek, dva ateliéry a exluzivní čtyřbytová vila, která je k dispozici včetně dvou kopmletně zařízených bytů.

Bytový dům Bydýlko

„Cílem společnosti Wadia a.s. bylo vytvořit na Zbraslavi novou čtvrť, kam se lidé budou rádi vracet, místo, kam budou rádi chodit na procházky, kde si děti budou moci spokojeně hrát. Místo, na které budou jeho obyvatelé pyšní,“ říká Jaromír Jech, ředitel developerské společnosti Wadia a.s., která tento projekt realizuje.

Bytový dům René

Příjemné prostředí a krásná příroda jsou na Zbraslavi doslova na dosah ruky. Společně s výhodnou polohou v blízkosti Prahy daly Zbraslavi jedinečný charakter, který si zachvává dodnes. Výjimečnost této lokality zapůsobila i na finalistky soutěže Česká Miss. Vítězka minulého ročníku Lucie Hadašová si bydlení na Zbraslavi oblíbila natolik, že si pronajatý byt zakoupila. Projekt Zahradní čtvrť se zalíbil i první vicemiss Evě Čerešňákové. Také ona se rozhodla pro koupi bytu od společnosti Wadia.

Interiér vzorového bytu

Prioritou developerské společnosti Wadia a.s. bylo vytvořit na Zbraslavi přívětivou a v mnoha směrech unikátní skupinu obytných domů a vil se zajímavým architektonickým řešením. Velmi zdařilý urbanistický návrh celé čtvrti vytvořili ing. arch. Vítězslava Rothbauerová, ing. arch. Petr Brzobohatý, ing. arch. Jiří Hůrka, ing. arch. Martin Feistner z Ateliéru Dům a Město, vzorový dům a bytové domy Blíženec I a Blíženec II navrhl ing. arch. Martin Feistner, autorem bytového domu Červený dvorec je ing. arch. Petr Brzobohatý. Všechny ostatní domy druhé a třetí etapy včetně sadových úprav a parteru navrhli architekti ing. arch. Šimon Brnada, ing. arch. Kristina Sudre a ing. arch. Ondřej Gattermayer z Atelieru P.H.A. Součástí rozsáhlých sadových úprav Zahradní čtvrti (plocha zeleně přesáhla v poměru k zastavěné ploše 50 %) bylo také 5 krásných dětských hřišť.

Koupelna ve vzorovém bytě

Při koncipování projektu byl kladen důraz na vysokou užitnou hodnotu bytové jednotky. V návaznosti na tuto skutečnost byl proveden pečlivý výběr materiálů, které splňují požadavky na vysoký standard, kvalitu a moderní provedení. Ke standardnímu vybavení bytové jednotky patří vstupní dveře dodávané společností NEXT, s. r. o., které se vyznačují vysokou kvalitou, prověřenou již dobou působení na trhu bezpečnostních dveří. Samozřejmostí je plovoucí podlaha ve všech obytných místnostech. V koupelně a WC byly použity keramické dlažby a obklady od španělských výrobců PORCELANOSA a Tesany, pákové baterie GROHE a sanitární keramika od společnosti LAUFEN. Do základního standardu také patří dřevěná Eurookna s celoobvodovým kováním Roto, celodýhované vnitřní dveře Prüm s obložkovou zárubní či elektrický vrátný.

Rezidenční projekt Zahradní čtvrť nabízí ideální podmínky pro mladé rodiny a pro ty zájemce, kteří chtějí bydlet v lokalitě, která poskytne prostor pro odpočinek a současně zajistí v místě standardní občanskou vybavenost na vysoké úrovni. „Nespornou výhodou tohoto projektu je vysoký standard bytů, zázemí silných partnerů a v neposlední řadě spolupráce s renomovanými dodavateli projektu,“ dodává Jaromír Jech.

Aktuální stav volných bytů, katalogové listy všech bytů a ceník naleznete na www,wadia.cz

Výběr článků

Načítám