Hlavní obsah

Můžete ušetřit polovinu z cestovního rozpočtu na pracovní cesty!

Novinky, KLM

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová tarifní struktura letenek do evropských měst, kterou představuje letecká společnost KLM Royal Dutch Airlines, nabízí cestujícím kromě nízkých cen letenek také širokou časovou flexibilitu.

Článek

Můžete ušetřit polovinu z cestovního rozpočtu na pracovní cesty!

Výhody nejatraktivnějších cen letenek ještě neznamenají, že ačkoliv ušetříte na výdajích, poletíte opravdu výhodně. Nová tarifní struktura letenek do evropských měst, kterou představuje letecká společnost KLM Royal Dutch Airlines, nabízí cestujícím kromě nízkých cen letenek také širokou časovou flexibilitu. Např. není podmínkou zůstávat v cílové destinaci přes noc, abyste získali levnější cenu letenky. Můžete odletět již ráno a vrátit se ještě stejný den večer nebo v ten správný moment, kdy se Vám to hodí. Původně by taková jednodenní letenka, např. do Amsterdamu, stála cca 16.500 Kč. S novou tarifní strukturou ušetříte, neboť zaplatíte pouze 7.050 Kč a ještě získáte flexibilitu původní dražší letenky. Uvedená cena je konečná, tzn. včetně všech poplatků a příplatků. Může se jen nepatrně změnit v den Vaší rezervace, a to díky kurzovým rozdílům USD vůči české koruně. Rezervovat můžete online přímo na www.klm.cz nebo kontaktujte svoji oblíbenou cestovní kancelář.

Výběr článků

Načítám