Hlavní obsah

www.StellaArtois.com - tajemství, napětí, filmy, hry!

Komerční článek

Více než padesát herců, stovky natáčecích hodin, české hvězdy…Ne, nejedná se o nový český hit na plátnech kin, ale o nové filmové interaktivní internetové stránky značky Stella Artois www.stellaartois.com. Vstupte do světa plného interaktivních filmových příběhů a unikátních filmových her!

Článek

První filmový web svého druhu, www,stellaartois.com , obsahuje 1,5 hodiny unikátního filmového materiálu, který je distribuován po celém světě pouze touto cestou. Pod úvodním filmem La Bouteille, který zachycuje příběh muže putujícího čtvrtěmi středověkého belgického města Leuven a vydávajícího se vstříc nebezpečí a mystičnu této doby, je podepsán mimo jiné především uznávaný český režisér Martin Krejčí. Proto není náhodou, že pro natočení exteriérů města Leuven, byla díky své okouzlující atmosféře dýchající historií vybrána Praha. Roli půvabné slečny koketující s číšníkem si zahrála česká herečka Kristýna Liška-Boková. Doprovázena je přitom dalšími českými protagonisty.

Nechte se unášet historií a vstupte do temného středověku, do města Leuven v roce 1366, kde najdete kořeny slavného belgického ležáku Stella Artois. Vstupte do tajemného a vzrušujícího světa a nahlédněte do něj očima tehdejších obyvatel. Pronikněte do umění vaření a správného servírování legendárního belgického ležáku Stella Artois. Navštivte www,stellaartois.com .

Výběr článků

Načítám