Hlavní obsah

Netopím, taky neplatím

Novinky, IP Izolace Polná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už nemusíte platit tisíce korun za topení! Díky chytrému zateplení můžete ušetřit tisíce korun již tuto zimu a my vám prozradíme, jak na to s izolací z minerální vlny.

Článek

Izolace MAGMARELAX z minerální vlny vám zajistí, že teplo zůstane uvnitř objektu a nebude bez užitku unikat. Můžete se spolehnout, že vám to okamžitě přinese velké úspory za vytápění. Pokud opatření zrealizujete ještě letos, můžete navíc ušetřit na daních.

Dutina ve střeše a volné plochy lze snadno vyplnit lehkou, prodyšnou a protipožární hmotou. Prostor není třeba vyklízet ani přerušovat chod budovy. Jednoduše se natáhnou hadice a můžeme začít. Práce je hotová za 4 – 5 hodin, bez hluku a nepořádku.

Pokud si vyberete nás, budeme příjemně překvapeni úrovní služeb, jednáním a vystupováním našich řemeslníků. Vaše firma se nezmění na týdny ve staveniště. S námi ušetříte nejen energii, ale také starosti.

Zajistěte si nabídku: Izolace domů minerální vlnou naleznete podrobně popsané na stránkách IP IZOLACE Polná. Ke každému zateplení nad 50 m3 získáte termosnímky v hodnotě 5000,- Kč. Nabídka platí do 31.12.2007.

Výběr článků

Načítám