Hlavní obsah

Daniel Landa jako průvodce peklem

Novinky, stream

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stream.cz přijde v pondělí 26. listopadu ve  20hodin s premiérou projektu, jaký na českém internetu nemá obdoby. Jde o extrémní life show Peklo s Landou, níž se pět mužů pokusí zastavit svůj životní pád.

Článek

Pomoci jim v tom mají náročné tréninky thai boxu a situace za hranicemi jejich fyzických i psychických sil, v nichž dokonale prověří sami sebe. To vše budou absolvovat pod dohledem odborných garantů projektu a Daniela Landy v roli moderátora.

Právě v hlavě respektovaného umělce a sportovce Daniela Landy se life show zrodila. "Dan potkává spoustu lidí s velkými životními problémy a chtěl dát jednou někomu šanci změnit vlastní život," vysvětluje Mirjam Landová, která je režisérkou a autorkou scénářů jednotlivých dílů. Těch bude celkem 24, premiéru budou mít každé pondělí a čtvrtek ve 20 hodin, a to až do 3. března 2008, na kdy je naplánovaný finálový zápas soutěžících s profesionálním bojovníkem.

Je ovšem otázka, zda všech pět gladiátorů bude mít sílu dojít až do konce. Průběh natáčení je totiž  dramatický. "Vítěz pro mě bude každý, kdo si z life show něco pro sebe odnese, kdo nějak pohne svým přístupem k životu nebo alespoň ke svému tělu. Jestliže se nakonec nikdo takový nenajde, prohráli jsme trochu všichni. Nicméně každá porážka může po dobré analýze znamenat i malinkatý krůček k vítězství. Já si ale myslím, že takhle to nedopadne. Uvidíme... právě tahle finálová neznámá je to hlavní, co kameru zajímá. Není možné ovšem nezmínit, že pár dílčích vítězství už mají soutěžící na kontě, protože při extrémech v Itálii jsem se o ně občas bál," říká Daniel Landa.

Už od pondělí 26. listopadu při tom můžete být také vy!

Výběr článků

Načítám