Hlavní obsah

Veletrh Cook & Design - unikátní veletrh kuchyní a designu

Novinky, Cook & Design

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od 8. do 11. listopadu 2007 se koná ve Wannieck Gallery v Brně veletrh kuchyní a designu Cook & Design, jehož iniciátorem a generálním partnerem je společnost Miele, výrobce špičkových spotřebičů pro domácnost i profesionální využití.

Článek

Poprvé v historii České republiky má návštěvník možnost vidět pohromadě osm nejvýznamnějších českých a zahraničních výrobců kuchyní, kteří představují své expozice v kontextu se současným designem a uměním. Veletrh je rozdělen na dvě základní sekce - sekci kuchyní a sekci designu. V první části představí kuchyňská studia a výrobci kuchyní - Alnus, Correct Interior & Scavolini, Hanák, Koryna, Nadop, Schüller, SieMatic a Sykora - to nejlepší, co je na našem trhu k vidění. V rámci jednotlivých kuchyňských expozic předvede Miele novou generaci vestavných spotřebičů 5000, která přináší více funkcí, komfortu, rafinovanosti i nových tvarů. Expozice věnovaná současnému designu nabídne předměty související se stolováním, především ze skla a porcelánu. Představí se zde např. Moser, Crystalex, Karlovarský porcelán, Pirsc Porcelain, Maxim Velčovský a další. Součástí veletrhu je také doprovodný program a soutěž pro návštěvníky.

Veletrh je otevřen v době od 8. - 11. listopadu 2007 od 10:00 hodin do 18:00 hodin, v sobotu 10. listopadu do 21:00 hodin. Více na www,cookdesign.cz.

Výběr článků

Načítám