Hlavní obsah

Volejte a posílejte zprávy na jedno číslo zdarma a bez omezení

Novinky, Telefónica O2

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zvolte si, jak dlouho chcete zdarma volat a posílat zprávy na jedno číslo bez omezení. Vyberte si 1 číslo z mobilní sítě O2 nebo pevné linky, na které chcete volat, videovolat, posílat SMS a MMS. Bez dalších poplatků, 24 hodin denně.

Článek

Určitě existuje někdo, koho zahrnujete hovory a zprávami o poznání víc než ostatní, a váš účet tak roste a roste... Od této chvíle Vás to už nebude stát ani korunu! Jednoduše si vyberete 1 číslo z mobilní sítě O2 nebo pevné linky na které chcete volat, videovolat, posílat SMS a MMS. To vše bez omezení, zdarma, bez jakýchkoli dalších poplatků a k tomu 24 hodin denně. Pokud se stanete zákazníkem O2 budete moci takto neomezeně volat a posílat zprávy po celou dobu svého úvazku - po dobu 6 nebo 24 měsíců. Záleží pouze na vás, jakou smluvní dobu si vyberete. Pokud již zákazníkem O2 jste, stačí prodloužit svoji stávající smlouvu o dalších 24 měsíců a tuto výhodu můžete využívat v závislosti na vybraném tarifu až po dobu 6 měsíců.

Výběr článků

Načítám