Hlavní obsah

Zažijte skutečnou volnost

Novinky, Telefonica 02

Můžete mít dobrý notebook i kvalitní připojení k síti. Ale můžete mít i víc! Představte si modem, který zaručí vždy to nejrychlejší možné připojení, kdykoliv potřebujete být on-line. Dokáže pracovat se všemi datovými sítěmi a vybrat tu nejvhodnější.

Článek

S novou generací mobilních služeb O2 Internet Mobile přichází skutečná volnost v připojení k internetu. Už se nemusíte rozhodovat mezi datovými technologiemi. O2 nabízí jeden univerzální tarif a modem, díky kterým máte k dispozici všechny O2 datové sítě. Zvolíte pouze maximální rychlost připojení a v rámci O2 datových sítí dosáhnete vždy té nejvyšší rychlosti, která je v dané lokalitě dostupná.

Dveře do světa maximální rychlosti otevírá společně s novými tarify unikátní Combo modem AnyData. Jedinečné zařízení snadno komunikuje s notebookem a dává možnost být prakticky neustále ve spojení s firemní sítí, e-mailem, aplikacemi či kontakty, ať už doma či v zahraničí. Díky novým datovým roamingovým tarifům se už nemusíte bát ani cen za datový roaming.

S novými službami O2 Internet Mobile teď dosáhnete nejlepšího připojení a nejvyšší rychlosti bez ohledu na to, kde právě jste. Využijte svůj notebook naplno a zažijte skutečnou volnost. Jako pták, který si vybírá ten nejlepší vzdušný proud.

Výběr článků

Načítám