Hlavní obsah

Objevte nové možnosti bydlení!

Novinky, Mexx Reality

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Současné trendy v bydlení jsou velmi rozmanité, někteří potřebují a stále ještě chtějí bydlet ve velkých městech, nebo stále častěji v jejich blízkosti. Moderní trendy však stále často směřují do míst, kterým jsme dřív říkali "venkov".

Článek

"Je to logické. Dnešní venkov se otevírá modernímu žití hlavně díky tomu, že se neustále zlepšují komunikační a dopravní možnosti. Taková místa pak poskytují svým obyvatelům nové možnosti bydlení v klidných oblastech s čistým ovzduším, bohatou přírodou a možnostmi rychlé regenerace sil v dnešní náročné době, ale také poskytuje nové možnosti zaměstnání a podnikání. Jedním z trendů, které naplňují moderní developerské firmy je výstavba bytových domů v těchto lokalitách. Tyto domy musí naplňovat a také naplňují všechny požadavky klienta. Svým designem jsou citlivě začleněny do dané lokality a  zároveň odpovídají všem nárokům na novodobé bydlení," říká Marek Makový, ředitel developerského oddělení společnosti MEXX Reality

Jedním z takových projektů je právě  Bytový dům Vrchlabí "U Náhonu". Exkluzivní stavba v této lokalitě, kde se snoubí horské ovzduší s praktickou funkčností města. Jedná se o pětipodlažní bytové domy. Byty jsou v nejžádanějším provedení 2kk. Od prvního patra pak mají všechny byty navíc lodžii. "Neopomenutelné jsou také ceny, které jsou na takto luxusní bydlení více než příjemné. Hledáte-li praktické bydlení na horách, jsou byty ve Vrchlabí nejlepší volbou," doplňuje Makový.

Výběr článků

Načítám