Hlavní obsah

První připojení, které překonává hranice mezi pevným a mobilním internetem

Novinky, Telefónica O2

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Internet je dnes bezesporu nejrychleji se rozvíjejícím komunikačním médiem. A svět businessu není výjimkou. Pro všechny podnikatele, kteří řeší dilema, zda pevné, nebo mobilní internetové připojení, se blýská na lepší časy.

Článek

Internet je dnes naprostou samozřejmostí, a to především ve světě podnikání. Stačí si jenom vybrat připojení. Pevné? Mobilní? Teď už s výběrem nemusíte mít starosti. Společnost Telefónica O2 Czech Republic zareagovala na potřeby firem a spustila službu O2 Internet Komplet Business, v rámci které mohou firemní uživatelé používat jak vysokorychlostní připojení prostřednictvím pevné linky (ADSL), tak i mobilní datové sítě (CDMA).

Díky kombinaci těchto dvou technologií lze efektivně využít i čas mimo kancelář, například na cestách nebo během přestávek při jednání s klienty. Služba O2 Internet Komplet vychází vstříc celé podnikatelské sféře, kde platí, že čas jsou peníze. Uživatelé služby tak získají jednu službu, která nabízí výhody pevného a mobilního připojení k internetu.

Využít internet kdekoliv a kdykoliv už tedy není žádný problém. Zapomněli jste si v kanceláři dohledat na internetu důležité informace? Jednoduše je můžete najít cestou na jednání. To je O2 Internet Komplet Business.

Výběr článků

Načítám