Hlavní obsah

S Vodafonem můžete volat na pevné linky, jak dlouho chcete.

Novinky, Vodafone

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uživatelé mobilních telefonů mají zažité pravidlo: Nevolat z mobilu na pevnou linku, protože je to drahé! Vodafone teď tohle pravidlo ruší, takže si s klidným srdcem můžete doma pevnou linku odhlásit

Článek

Položili jste si někdy v poslední době otázku, proč máte ještě pořád doma pevnou linku? Na mobily z ní určitě nevoláte, takže se vám maximálně občas hodí na zavolání na pevnou. Za její používání ale pravděpodobně platíte alespoň 400 Kč měsíčně. Pokud si ji držíte právě jen kvůli výhodnému volání na pevné linky, její dny jsou nenávratně sečteny. Ptáte se proč? Počítejte s námi. Když si teď u Vodafonu pořídíte tarif Nabito 100 s Programem na pevnou mimo špičku, zaplatíte měsíčně jen 359 Kč včetně daně. Volat po večerech nebo o víkendech na pevné linky v České republice pak můžete, jak dlouho chcete, a nebude vás to stát ani korunu navíc. To budou mít tetičky a babičky radost! Každou chvilku jim teď můžete hlásit, jaké pokroky dělají děti, co je nového u vás v práci a vůbec, jak se všichni pořád máte. Vrásky si nemusíte dělat ani z telefonování ve špičce, protože za volání na pevnou zaplatíte stejně, jako když voláte s tímto tarifem na mobil a můžete využít i volné minuty tarifu.. To nezní špatně, co říkáte?

Loučení se starým telefonním přístrojem vás přitom jistě nebude nijak bolet. A kdyby vám bylo letitého obyvatele předsíňového stolku přeci jen trochu líto, přiberte raději hned do rodiny důstojnou náhradu. Co třeba Nokia 6070 za 1 977 Kč? Umí toho opravdu hodně, čímž svého stolního předchůdce překoná ve všech směrech.

Nakonec to nejlepší! Svoji výbavu pro výhodné volání na pevné linky si pořídíte, aniž byste museli vstávat od stolu. Všechno se dá během chvilky vyřídit v eShopu Vodafonu. Když to stihnete do 31. 7., první měsíc si budete program zkoušet zdarma. Podrobnější informace o nabízených produktech pak najdete v přehledné a srozumitelné podobě tady.

Výběr článků

Načítám