Hlavní obsah

Co pro vás znamená intimní hygiena při sexu?

Novinky, GlaxoSmithKline, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Byl to krásný večer plný vášnivého milování. Ale přestože jste si jistá, že jste oba stoprocentně zdraví, trápí vás od té doby nepříjemné pocity v intimních partiích. Nemusíte se však obávat, chce to jen trochu upravit přístup k intimní hygieně.

Článek

Během pohlavního styku však dochází k narušení přirozené rovnováhy poševního prostředí, kam mohou být zaneseny škodlivé střevní a jiné bakterie. Sperma je navíc zásadité, a mění tak původně mírně kyselé pH intimních partií. Ubývá kyseliny mléčné v pochvě, což může mít za následek přemnožení nežádoucích mikroorganismů, které způsobují různé nepříjemné pocity a záněty.

Intimní hygiena má své jméno: LACTACYD

Přípravky intimní hygieny Lactacyd Femina s obsahem kyseliny mléčné (emulze, kapesníčky - balené jednotlivě nebo v ekonomickém balení - a jemná pěna) pomáhají obnovovat a udržovat přirozené mírně kyselé prostředí intimních partií, posilují jejich obranyschopnost proti infekcím a zmírňují i případné svědění, pálení, bělavý výtok nebo zápach. Lactacyd je určen pro dívky a ženy každého věku a doporučuje se ho používat každý den.

Výběr článků

Načítám