Hlavní obsah

Objevte v sobě investora s Investičním životním pojištěním PERSPEKTIVA

Novinky, Kooperativa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Investiční životní pojištění PERSPEKTIVA je ideální spojení pojištění a výhodné investice. Pojistná ochrana může dle Vašeho výběru zahrnovat pojištění smrti, úrazu, pojištění pro případ vážných onemocnění, pracovní neschopnosti nebo pobytu v nemocnici.

Článek

Kooperativa radí - objevte v sobě investora

Investiční životní pojištění Perspektiva je velmi flexibilní a všechny parametry je možné v průběhu pojištění upravovat dle přání klienta. Zároveň lze na tomto produktu dosáhnout nadstandardního zhodnocení díky tomu, že část zaplaceného pojistného je vkládána do investičních fondů. Díky Kooperativě však není třeba znát detailně podmínky na finančních trzích, ale stačí zvolit správnou strategii - konzervativní, dynamickou nebo progresivní - podle toho, jak je klient ochoten riskovat. Navíc mu obchodní zástupci Kooperativy samozřejmě s výběrem pomohou a podají mu všechny potřebné informace. V průběhu pojištění lze disponovat s naspořenými prostředky, takže klient nemusí čekat až do konce pojištění. To, co činí pojištění Perspektiva unikátem na finančním trhu, je kombinace jak investice, tak pojistného krytí. Díky tomu se můžete pojistit například pro případ smrti, úrazu, vážných onemocnění, pobytu v nemocnici nebo třeba pro případ pracovní neschopnosti. Tato připojištění je možné zakládat a zase rušit tak, jaká je momentální životní situace klienta.

Více zde:

www,koop.cz

Související témata:

Výběr článků

Načítám