Hlavní obsah

MÓDA: Cindy Crawfordová opět pózuje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK/LONDÝN

Americká supermodelka Cindy Crawfordová se po delší odmlce znovu dostává do povědomí veřejnosti. Nedávno vystoupila na mola, kde představila kolekci dětských kočárků. Kromě toho se objeví na titulní stránce magazínu Vogue.

Foto: Josef Vrážel

Bílé lanýže jsou vzácné, proto i velmi drahé. Těchto pár kousků o váze kolem čtvrt kilogramu může vyjít až na 30 tisíc korun.

Článek

Přehlídka, kde Cindy Crawfordová pózovala s dětským kočárkem Evenflo Ellipsa, se konala v New Yorku. Prezentace je určená dětským výrobkům včetně doplňků, které splňují potřeby dnešních zaneprázdněných rodičů, kteří jsou neustále v pohybu. 

Cindy zaujme na obálce

Osmatřicetiletá Cindy Crawfordová podnikla další krok, za nějž jí budou její fanoušci vděční. Poprvé po deseti letech se podle britského internetového serveru Female First objeví na titulní stránce nového britského vydání prestižního módního časopisu Vogue.

"Je fantastické mít Cindy opět na titulu," uvedla šéfredaktorka magazínu Alexandra Shulmanová a dodala, že Crawfordová je jakousi ikonou Vogue. "Je povzbuzující, že stále vypadá fantasticky." Ačkoliv jsou prý fotografie s modelkou velmi vyzývavé, Crawfordová přiznala, že v soukromí volí usedlejší oděv.

Crawfordová se poprvé provdala za herce Richarda Gerea. V současnosti je jejím manželem podnikatel Rande Gerber.

Reklama

Související témata:

Související články

Crawfordová porušuje zásady, oblékla kožichy

Jedna z nejslavnějších světových modelek Cindy Crawfordová ještě před deseti lety hrdě prohlašovala, že by chodila raději nahá než v kožešině. Osmatřicetiletá...

Výběr článků

Načítám