Hlavní obsah

Kolekce Gianfranka Ferrého v podání Julii Robertsové

– PAŘÍŽ

Nejlépe placená hollywoodská herečka Julia Robertsová po přestávce vyplněné porodem dvojčat nejenže přichází na divadelní prkna, ale dala se i na propagaci módy. Vyhověla totiž žádosti italského návrháře Gianfranka Ferrého, aby se stala tváří jeho nové kolekce na jaro a léto. V nejnovějším čísle to oznamuje francouzský týdeník Paris Match.

Článek

Ferré týdeníku řekl, že mu to nedalo ani moc práce, protože hvězdná "pretty woman" už jeho šaty nosila a protože mezi nimi je jakési souznění, pokud jde o jejich výběr.

Na doprovodných snímcích předvádí skvěle vypadající osmatřicetiletá Robertsová Ferrého model košile v pánském stylu a v bílé barvě, do něhož se prý okamžitě zamilovala. Fotografie pro reklamní kampaň pořídil v Los Angeles italský fotograf Mario Testino.

Robertsová, která hrála ve filmu naposledy v roce 2004, se teď připravuje na účinkování v divadle. Od 28. března do 18. června bude hrát na Broadwayi ve hře Richarda Greenberga Tři dny deště.

Julii Robertsovou proslavily hlavně romantický film Pretty Woman z roku 1990 a vážněji zaměřený snímek Erin Brockovich, za který dostala v roce 2001 Oscara.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám