Hlavní obsah

Andrea Vránová-Kloboučková se vrací na přehlídková mola

Modelka a druhá vicemiss ČR 2001 Andrea Vránová-Kloboučková se chce pomalu vrátit na přehlídková mola. Momentálně je doma na mateřské dovolené se svojí dcerkou Aničkou, která se jí narodila koncem loňského dubna. Modelka už má první pracovní nabídku.

Článek

"V březnu budu dělat svatební šaty roku a pak 31. března mám charitativní akci v Jaroměři pro děti z dětského domova. Můj manažer teď kontaktuje návrháře a informuje je, že jsem zase tady," řekla čtyřiadvacetiletá maminka.

Vránová-Kloboučková počítá s tím, že jestli nějaké nabídky na práci přijdou, bude to nejdřív v únoru nebo v březnu. "Zatím se do toho ale nepoložím úplně, chtěla bych chodit tak tři přehlídky za měsíc, a ne šest, co jsem dělala dřív. Rozhodně nechci od Aničky, ale chtěla bych se vrátit mezi holky. A taky nechci být úplně finančně závislá na manželovi," dodala. S hlídáním dcery prý nebude problém, obstarají ho babičky.

Modelka se na svůj návrat poctivě připravuje. Díky spinningu zhubla za dva měsíce osm kilogramů a už je na své původní váze, kterou měla, než otěhotněla. "Pořád na sobě ale pracuju, abych se mohla vrátit v ještě lepší formě, než jsem byla předtím. Manžel mi říká, ať už toho nechám, ale mně to nedá," svěřila se.

Plně se věnovat modelingu už ale Vránová-Kloboučková zřejmě nikdy nebude. Až bude Aničce okolo tří let, chtěla by další dítě, a pak ještě třetí. Na druhou stranu ale připouští, že pokud o ní bude velký zájem, možná přijme nabídek víc: "Žiju přítomností, budoucnost neplánuju, tak uvidíme."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám