Hlavní obsah

Luis Vuitton v novém formátu

PRAHA

Obchod značky Luis Vuitton v jeho novém, větším formátu představili ve čtvrtek zástupci firmy. Obchod má novou adresu v prestižní pražské Pařížské ulici, která patří luxusním butikům a restauracím. Prodejna je proti té původní podstatně větší a nabízí obuv, kabelky a další oděvní doplňky v širší nabídce. Novinkou jsou dále sluneční brýle z nové kolekce jaro/léto.

Článek

Novou adresou Luise Vuittona je teď secesní budova č. 13 v jedné z nejdražších ulic v Evropě. "Jsem rád, že se Paříž přiblížila Praze prostřednictvím Luise Vuittona," řekl evropský prezident módního domu Philippe Schauss.

Praha podle Schausse představuje spojení bohatého kulturního dědictví s kreativitou moderní doby. Právě toto spojení sem Luise Vuittona přitahuje. Svůj první obchod v Praze tento proslulý módní dům otevřel už před osmi lety a to jako první ve východní Evropě.

Obchod o rozloze 340 metrů čtverečních se snaží respektovat  specifickou místní architekturu a svým vzhledem zapadá do okolí. Cílem designérů bylo, aby zákazníci zevnitř viděli ven, ale zároveň chtěli zachovat intimitu. Proto pro výlohová okna zvolili design šachovnice. 

Vedle nové nabídky slunečních brýlí rozšířil Luis Vuitton svou nabídku o hodinky s klíčkem na řízení ve tvaru čtyřlisté květiny - symbolu značky. Širší je i limitovaná kolekce kabelek, které se prodávají pouze na objednávku nebo kolekce dámské a pánské obuvi navržená uměleckým ředitelem domu Markem Jacobsem.

Pro veřejnost je nový butik otevřen od soboty, pátek je určen vybraným klientům.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám