Hlavní obsah

Hugo Boss opouští luxusní značku Baldessarini

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Německý módní dům Hugo Boss ukončí výrobu své malé luxusní oděvní značky pro muže Baldessarini. Poslední kolekcí oblíbené značky bude kolekce jaro/léto 2007, poté bude výroba oděvů ukončena.

Článek

Tržby z prodeje značky Baldessarini, která byla poprvé představena v roce 1993, loni činily 17 milionů eur. "Baldessarini dále nezapadá do naší současné podnikatelské struktury," prohlásil produkční společnosti Wolff. Současně dodal, že parfémy stejné značky, které prodává firma Procter & Gamble, zůstanou na trhu i nadále. 

Jedinou módní luxusní značkou pro muže tak nyní zůstane Boss Selection. Podle odhadů firmy by se během příštích tří let tržby této značky měly zdvojnásobit na 40 milionů eur, napsaly agentury Reuters a AP. 

Čistý zisk společnosti Hugo Boss v prvních devíti měsících loňského roku stoupl o 19 procent na 114 milionů eur. Za celý rok firma počítá se zvýšením čistého zisku na 105 milionů eur z předloňských 88 milionů. 

Reklama

Výběr článků

Načítám