Hlavní obsah

Zuzana Jandová chce dobýt svět

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Královna krásy a žádaná modelka Zuzana Jandová (21) má důvod k bilancování. Před rokem zvítězila v soutěži krásy na pomyslný trůn a nebýt toho, že se volba letošní Miss ČR přesunula až na podzimní termín, musela by svoji trofej už teď na jaře předat své nástupkyni.

Článek

„Za uplynulý rok se toho moc změnilo. Především jsem přišla o soukromí. Zpočátku jsem se musela vyrovnávat i s nepříjemnými pomluvami a závistí. V bulváru psali nesmysly o mém zdravotním stavu, postupně se to ale zlepšilo. Zvykla jsem si, že si musím dávat pozor na to, jak se chovám i co říkám, ať jsem kdekoliv," uvedla Jandová.

"Teď jsem docela spokojená a kdybych se měla rozhodovat, jestli do toho mám jít znovu, neváhala bych ani na chvíli,“ řekla rodačka z Karviné, která má v současné době jiný velký cíl. Chtěla by uspět jako modelka i na mezinárodní úrovni. V jejím diáři už jsou zakotveny pevné termíny na pracovní schůzky s manažery zahraničních firem.

„Vyrážím do New Yorku a pak do Milána, chtěla bych se uplatnit ve světě. Myslím si, že když nabídky přišly, bylo by hřích jich nevyužít. Zatím je ale vše úplně otevřené, takže nic bližšího neprozradím, také proto, abych to třeba nezakřikla,“ svěřila se Zuzana Jandová. Jedním dechem zároveň přiznává, že doma je přece jen doma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám