Hlavní obsah

Zuřivá dívka vzala sekeru a vybila si zlost na cizím autě

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Perth

Kolemjdoucí v australském Perthu jenom nevěřícně zírali, když minulý týden spatřili teprve patnáctiletou dívku, jak zběsile demoluje zaparkované terénní auto. Podle portálu Perth Now auto patřilo osobě, se kterou se dívka krátce před incidentem dostala do sporu. Před zadržením policií stihla útočnice rozbít skoro všechna okna.

BEZ KOMENTÁŘE: Patnáctiletá dívka ze vzteku rozmlátila sekerou terénní auto

 
Článek

Podle policie napadla dívka společně se svou kamarádkou skupinku lidí v budově perthského centrálního soudu. Dívky se s napadenými znaly a měly s nimi rozepře z minulosti. Konflikt ale rychle utnula soudní stráž a obě dívky vyvedla z budovy soudu.

Jedna z nich si to ovšem nenechala líbit a začala likvidovat sekerou zmíněný vůz. Kde vzala nástroj své pomsty, to vyšetřovatelé zatím netuší. K dívce rychle přispěchala policie se soudní stráží a zabránili jí v dalším běsnění. Společně s ní byla zatčena i její šestnáctiletá kamarádka.

Události nabraly rychlý spád

„Dívky vyšly ze soudní budovy a hlasitě nadávaly. Jedna z nich byla opravdu naštvaná. Za chvíli jsme slyšeli ránu, to začala rozbíjet auto,“ řekl přítomný fotograf portálu Perth Now Kerris Berrington.

Obě dívky byly vzaty policií do vazby a obviněny z násilného útoku. Agresivnější z dívek čelí navíc i obvinění z poškození cizí věci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám