Hlavní obsah

Zubař pouští bázlivým pacientům filmy

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

GLOUCESTER

Stomatolog Alex Michael z britského Gloucesteru o své pacienty pečuje ve všech směrech. Jejich strach ze zákroků mírní tím, že jim na DVD pouští filmy. Jejich myšlenky se tak ubírají jiným směrem.

Foto: Dana Podhajská

Zámeckou nocí v duchu dobových produkcí a prohlídek s kostýmovanými průvodci uzavřel Zámek Holešov sezonu. Přišlo se podívat tisíc návštěvníků.

Článek

Návštěvníci zubní ordinace Roseville House Alexe Michaela tak mohou sledovat svůj oblíbený film nebo pořad prostřednictvím speciálních DVD brýlí. Jedny vyjdou v přepočtu na čtrnáct tisíc korun a jsou napojeny na laptop nebo DVD přehrávač.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Bojíte se zubaře?

"Všechno, díky čemu se budou lidé během vrtání a plombování v zubařském křesle cítit klidně a uvolněně, je skvělé. Je to tak lepší pro ně i pro mě," uvedl sedmadvacetiletý Michael, který začal se svojí zubařskou praxí teprve před dvěma roky.

Pacienti ho mají rádi

"Všichni víme, jaké to je, sedět v zubařském křesle. Stále jen přemýšlíte o vrtání a bolesti, kterou vám způsobí. Tyhle brýle ale pomáhají odvést lidské myšlenky jinam, vypnout je a zvuk filmu navíc přehluší veškerý rámus spojený s mou prací," dodal zubař, který si u lidí rychle získal oblibu.

Anketa

Bojíte se zubaře?
Ano
43,9 %
Jen trochu
26,9 %
Ne
29,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 412 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám