Hlavní obsah

Zpěvákův exmanažer: Michael Jackson pije a je závislý na lécích

LOS ANGELES

Zpěvák Michael Jackson, který v současnosti čelí obvinění ze sexuálního zneužívání dětí, se údajně potýká s drogami a v minulosti již několikrát podstoupil detoxikační kúru. Informoval o tom britský magazín Vanity Fair.

Foto: Imperial Wines
Článek

Informaci časopisu potvrdil Myung-Ho Lee, bývalý manažer krále popu. Zdůraznil, že Jackson roce 1999 strávil pár týdnů na odvykací klinice kvůli závislosti na lécích proti bolesti a na alkoholu. Rovněž dodal, že Jackson stále bojuje hlavně proti závislosti na morfiu.  

Chtěl létat

Někdejší člen blízkého okruhu Jacksonových přátel také tvrdí, že zpěvák byl v 90. letech v tak špatném stavu, že se občas považoval za Petera pana a údajně věřil, že může vzlétnout do vzduchu.

Lee dále prozradil Michaelův zvyk míchat víno s perlivými nealkoholickými nápoji. Výsledný mok údajně nazýval Jesus Juice. Na Jacksonovi nyní lpí podezření, že si nápoj vyráběl za účelem opíjení dětí, jež ho navštěvovaly.

Reklama

Související články

Jackson chce stále sdílet své lože s dětmi

Michael Jackson, který čelí obvinění ze sexuálního zneužívání dětí, se rozhodl poprvé od vznesení obvinění veřejně vystoupit. Učinil tak v diskusním pořadu 60...

Jackson má nové sídlo, Neverland pronajme

Král pop music Michael Jackson, který čelí obvinění z pedofilie, opustil svůj Neverland v kalifornské Santa Marii. Luxusní sídlo je nyní k pronájmu. Zpěvák...

Výběr článků

Načítám