Hlavní obsah

Zpěvák Kerndl si pochutná na sádle, zeleninu nemusí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Chléb se sádlem a s cibulí stačí zpěvákovi Láďovi Kerndlovi k tomu, aby si ohromně pochutnal. Sádlo a cibule nebo mačkané brambory se škvarky jsou mu k jídlu mnohem milejší než zelenina.

Článek

Zdravá strava nemá v Kerndlově jídelníčku stálé místo. "Ruku si s ní moc nepodávám," přiznal se. "Zeleninu nemám příliš rád, nechutná mi, a to mi docela vadí. Zdravé stravy bych se chtěl držet," řekl zpěvák. Netajil ale, že má rád mastné věci a přímo miluje opečený bůček a škvarky.

"Ale když jsem byl na lodi, hodně jsem pil čerstvou pomerančovou šťávu, prostě vymačkaný pomeranč. To mi chutná a dělám si to dodnes. Koupil jsem si na to speciální mašinku a je to hned hotové."

Láďa Kerndl má zkušenosti i s exotickými pochoutkami. Z Afriky si ale v tomto smyslu moc příjemné vzpomínky nepřivezl. "Musel jsem tam jíst míchané a rozdrcené červy s brouky, do toho ještě přidané různé bobule a tráva. Bylo to šílené, ale musel jsem to sníst, jinak bych přišel o krk," prozradil, co nejdivnějšího kdy snědl. Dovolenou trávili v místní vesnické komunitě, kde to prý chodilo tak, že kdo neposlouchal velitele, hrozila mu smrt.

Anketa

Posloucháte písně Ladislava Kerndla?
Ano
13,5 %
Ne
86,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 18114 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám