Hlavní obsah

Zpěvačka Gwen Stefani: Budu mít 14 dětí!

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zpěvačka Gwen Stefani porodila poprvé před šestnácti měsíci. Ačkoli bylo jejímu synovi Kingstonovi teprve pár týdnů, vyrazila blonďatá hvězda popu ihned na turné. A nebylo to zřejmě poslední velké bříško, se kterým jsme mohli zpěvačku vídat. S manželem Gavinem Rossdalem totiž chce mít potomků hned čtrnáct a pracovat hlavně na své nové značce oblečení pro děti.

Článek

"Začala jsem se značkou L.A.M.B, protože jsem chtěla udělat něco tvůrčího mimo hudbu, až budu mít nějakých čtrnáct dětí a jen chtít šít," tvrdí Stefani.

K hudbě se vrátila krátce po porodu díky tomu, že její manžel Gavin je nadmíru schopný otec a plně ji zastane v péči o Kingstona.

"Myslím, že pro ženu je velmi těžké všechno správně vyvážit. Je to obtížné a já s tím bojuji, ale když si myslím, že toho mám plné kecky, Gavin přijde a zachrání mě," pochvaluje si sedmatřicetiletá blondýna.

"Samozřejmě se teď snažím mít další dítě, ale nechci to udělat, dokud jsem na turné. Ale nemůžu se dočkat, až znova otěhotním. Je to tak zábavné a poutavé a romantické," tvrdí zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Související články

Vkusný taneční pop Gwen Stefani

Když americká blondýnka a k tomu ještě znamenitá zpěvačka Gwen Stefani vydala před dvěma lety své debutové album Love. Angel. Music. Baby, vyvolalo...

Potvrzeno: Gwen Stefani přijede 20. října

Zpěvačka Gwen Stefani vystoupí 20. října v pražské Sazka Aréně, potvrdila v úterý agentura Interkoncerts. Informace se už dříve objevila na internetu.

Výběr článků

Načítám