Hlavní obsah

Zpěvačka Beyoncé přemýšlí o vdavkách

– NEW YORK

Americká popová hvězda Beyoncé Knowlesová (25) vážně uvažuje o svatbě s dlouholetým přítelem Jay-Z (37). Přiznala, že vydařené manželství její sestry Solange ji přinutilo přehodnotit její dosud negativní postoj k manželské instituci.

Článek

Bývalá hvězda skupiny Destiny's Child se svěřila časopisu Cosmopolitan, že se stala přívrženkyní manželství poté, co si uvědomila, jak šťastná je její devatenáctiletá sestra Solange v roli milující manželky a matky.

"Nevím, kdy přesně se budu chtít vdávat. Nikdy jsem si sama sebe jako nevěstu nepředstavovala. Až po Solangině svatbě jsem začala uvažovat o tom, jakou bych si přála mít já. Myslím, že bych nechtěla nic velkého," uvedla. Beyoncé připustila, že dokonce přemýšlí i tom, koho by si vybrala za družičky. "Asi bych o tu službu poprosila Kelly Rowlandovou a Michelle Williamsovou, bývalé kolegyně z kapely," podotkla.

Přestože se tedy zdá, že Beyoncé vážně přemýšlí o vdavkách, děti zatím neplánuje. "Nechtěla jsem být na porodním sále u Solangina porodu, ale nedá se říct, že bych si děti nepřála. Na druhou stranu jsem minulý týden synovce hlídala a řeknu vám, že to vůbec není taková zábava, jak by se snad mohlo zdát," podotkla zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám