Hlavní obsah

Zlodějka přišla k soudu s kradeným šperkem na krku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Devatenáctiletá Courtney Leigh Amesová byla obviněna, že se vloupala do domu slavné Paris Hiltonové. Od čtvrtka tato dívka čelí dalšímu obvinění za čin, který už téměř hraničí s drzostí. K soudu, kde se mělo projednávat první obvinění, přišla s kradeným náhrdelníkem na krku. Ten pro změnu patří herečce Lindsay Lohanové.

Foto: Profimedia.cz

Žena byla s pěti dalšími lidmi obviněna z vykrádání rezidencí hollywoodských celebrit, kde měli ukrást značkové oblečení a šperky. Ilustrační foto

Článek

Žalobci Amesovou hned obvinili i z držení kradeného majetku Lohanové.

"Měla na krku náhrdelník," uvedl advokát Amesové Robert Schwartz po slyšení. "Otázkou však je, zda věděla, že je kradený," dodal. Žalobci dále tvrdí, že Amesová vlastní koženou bundu, která patřila Hiltonové.

Amesová patří do skupiny šesti lidí obviněných z vykrádání rezidencí hollywoodských celebrit, zloději brali značkové oblečení a šperky.

Mezi jejich oběti se řadí nejen Hiltonová a Lohanová, ale další hvězdy jako jsou Orlando Bloom, Rachel Bilsonová, Megan Foxová či Ashley Tisdaleová.

Reklama

Výběr článků

Načítám