Hlavní obsah

Zlodějka odešla z obchodu s televizí mezi nohama

Novinky, zpe
Guapiles

Kuriózní krádež se stala v městečku Guapiles v Kostarice. Drzá zlodějka si mezi nohy pod sukni strčila plazmovou televizi a z obchodu odkráčela tak, že na ní nikdo nic nepoznal.

BEZ KOMENTÁŘE: Žena odešla s televizí pod sukníVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Bezpečnostní kamery zachytily, jak dvě ženy přišly do obchodního domu. Jedna se nejdříve na chvilku zastavila u jízdních kol, druhá šla rovnou k cíli.

Vzala krabici s plazmovou televizí, prohlédla si ji a strčila si ji mezi nohy pod sukni. Následně z obchodu obě zlodějky odešly jakoby nic. Vše se odehrálo během pouhých třinácti sekund.

Prodavači si ničeho nevšimli

„Provedla to tak rychle, že si toho nikdo nevšiml,” řekla prodavačka obchodu pro server listu The Mirror. „Nikdy jsem nic takového neviděla, musí být profesionálka,” dodala.

To si myslí i mluvčí guapilské policie. „Předpokládáme, že žena musí mít hodně podobných zkušeností, když jí ke krádeži stačilo třináct sekund,” sdělil.

Tento bizarní případ se sice odehrál už vloni v listopadu, do médií se však dostal až nyní. Kostarická policie po ženách stále pátrá.

Pokus o kvalitní herecký výkon se lupiči moc nezdařil

Neobvyklý způsob krádeže zachytily nedávno také kamery v obchodě na Floridě. Jeden ze zlodějů předstíral infarkt, aby druhý mohl krást. Oba dva však na rozdíl od žen z Kostariky dopadla policie. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám