Hlavní obsah

Zloděj se asi totálně zbláznil, jinak by si na sebe nevzal tohle

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Newcastle

Vskutku netradiční oděv zvolil zloděj, který přišel koncem února vyloupit obchod se šatstvem z druhé ruky nedaleko australského Newcastlu. Na lup totiž vyrazil oděn jen v dámských tangách. A moc tomu nepomohl ani oblečením, které uloupil, informoval britský server The Mirror.

BEZ KOMENTÁŘE: Zloděj přišel do obchodu jen v dámských tangách a ukradl kostým Batmana

 
Článek

Pětatřicetiletý zloděj bydlí nedaleko vyloupeného second handu. A tak měl zřejmě pocit, že není třeba se zbytečně oblékat. Na lup tedy vyběhl jen tak, v dámském spodním prádle. V obchodě si pak vyhlídl masku a pláštěnku Batmana, čímž svůj outfit ještě vyladil.

Na rozdíl od známého superhrdiny se mu však nepovedlo uniknout do noci nepoznán. Skoro tři čtvrtě hodiny se v převleku procházel před obchodem, přičemž ho zachytila bezpečnostní kamera.

„Když se vás pokusí někdo okrást, většinou se na to alespoň oblékne. On přišel jen v tangách, porozhlédl se po dvoře, prohledal krabice s oblečením a vybral si kostým Batmana,” popsala zcela konsternovaná majitelka obchodu Michelle Rowová.

Podivného lapku už policie dopadla. Ještě tento měsíc by měl stanout před soudem.

Reklama

Výběr článků

Načítám