Hlavní obsah

Žili spolu šťastně 61 let. Když zemřela, zastavilo se mu srdce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Manželé Tommy a Bea Greeneovi žili šťastně v manželství 61 let. Byli si také skvělými přáteli a jejich vztah obdivovali lidé v širokém okolí. Jenže když dostala Bea rakovinu, všichni se obávali nejhoršího. Že boj s nemocí prohraje a Tommyho zanechá na světě samotného. Poté, co jí nádorové onemocnění skutečně vzalo život, manžel se dlouho smutkem netrápil. Sedm hodin po své choti zemřel také.

Foto: Profimedia.cz

Partneři zemřeli několik hodin po sobě. Ilustrační foto

Článek

„Tommy Greene vždycky tvrdil své rodině, že si nemyslí, že by byl schopen přežít jediný den bez své manželky Bey, a zdá se, že jejich láska byla opravdová,“ uvedl k případu manželů ze Severní Karolíny deník New York Daily News.

Bea zemřela ve věku osmasedmdesáti let v pátek 7. června v 6.50 ráno. Téhož dne o sedm hodin později vydechl naposledy i o rok starší Tommy. Zastavilo se mu srdce. V tu chvíli ho utěšovali příbuzní. S Beou měli pět dětí, osm vnoučat a jedenáct pravnoučat.

„Když se někdo zeptal Bey, co bude Tommy dělat, pokud ona zemře dřív, odpověděla, že si ho vezme s sebou,“ uvedl duchovní a rodinný přítel Dave Kiehn pro New York Daily News.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám