Hlavní obsah

Ženu před sebou tlačil kamión, hrozivou nehodu kupodivu přežila

Novinky, vrb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nagpur

Průmyslová kamera v indickém městě Nagpur určená ke sledování dopravní situace zachytila neuvěřitelnou nehodu. Žena jedoucí na skútru tu o vlásek unikla rozdrcení kamiónem.

Ženu před sebou tlačil kamion, děsivou nehodu zázrakem přežilaVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Na nahrávce je vidět frekventovaná silnice ve městě Nagpur v Indii a rozjetý kamión, před který znenadání vjela žena na skútru. Řidič už na situaci neměl šanci zareagovat a do nežádoucího objektu plnou silou vrazil. Skútr se navíc naneštěstí zahákl za přední nápravu vozu, a ten ho tak několik metrů tlačil před sebou i s naprosto vyděšenou nešťastnicí.

Ta poté byla ze skútru vymrštěna do vzduchu a dopadla na zem, rozjetý kamión přitom projel plnou rychlostí pouhé milimetry od ní.

Řidička, jejíž tělo vypadalo v jednu chvíli zcela bezvládně, se k překvapení přihlížejících postavila na nohy a dala se na útěk do bezpečí pěší zóny. V záběru je ještě vidět dopravní policista, který jí běží na pomoc. Je velmi pravděpodobné, že řidič kamiónu oběť vůbec neviděl, a proto se ani nesnažil nijak brzdit.

Očití svědci incidentu se shodují na tom, že byli přesvědčeni, že žena takovou nehodu nemůže přežít.

Reklama

Výběr článků

Načítám