Hlavní obsah

Ženu by po 52 plastických operacích nikdo nepoznal

Novinky, Dagmar Plecháčová
Londýn

Cindy Jacksonová z Londýna na padesátnici rozhodně nevypadá, ale o zázrak přírody se také nejedná. Pětapadesátiletá Angličanka je totiž světovou rekordmankou v počtu podstoupených plastických operací. Během svého života jich absolvovala celkem 52 a utratila za ně v přepočtu dva a tři čtvrtě miliónu korun.

Článek

Její obličej je téměř celý upravený, několikrát si například nechala píchat botox, za sebou má také pět liftingů, několik liposukcí, operace očních víček či dokonce omlazení rukou. Podle stanice ABC je s celkovými 52 plastickými procedurami osobou s největším počtem takových zákroků.

„Prostě jsem chtěla vypadat lépe. Neměla jsem v úmyslu pokořit nějaký světový rekord, to nikdy nebylo mým cílem, je to jednoduše jen proto, že mám za sebou tolik operací. Pro mě je ale zásadní, aby byl výsledek přirozený. Nikdy jsem nechtěla, aby se lidi zastavovali, zírali na mě a říkali, že jsem po plastikách. Nechtěla jsem, aby bylo vidět, že jsem nějaké operace podstoupila,“ řekla žena.

Jacksonová původně vyrůstala v americkém Ohiu se svým přísným otcem, který ji k sebevědomí a úctě k sobě samé nikdy nevedl. Touha po dokonalosti se u ní navíc projevila i poté, co jí kamarád ve čtrnácti letech řekl, že když se směje, z profilu to vypadá, jako kdyby se její nos a brada téměř dotýkaly.

Po smrti svého otce Cindy zdědila peníze, které postupně použila na vlastní vylepšení. „Cítím se mladá duchem, nechci se dívat do zrcadla a vidět starou tvář. Cítím, že tohle jsem já, takhle mám vypadat,“ dodala kuriózní rekordmanka.

Reklama

Výběr článků

Načítám