Hlavní obsah

Ženich přišel pozdě na svatbu, nevěsta si vzala souseda

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedochvilnost se příliš nevyplatila nejmenovanému indickému muži. Ten totiž nestihl vlastní svatební obřad, což rodinu nevěsty pořádně namíchlo. Když pak nešťastník dorazil k oltáři, čekalo ho nemilé překvapení. Nevěsta, která měla s ženichem spory, si mezitím vzala někoho jiného.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Na obranu nevěsty a její rodiny je nutno říct, že ženich neměl jen několikaminutové zpoždění. Místo druhé odpolední na místo dorazil až v noci, což rodinu nevěsty zrovna netěšilo.

Původní pár už přitom měl za sebou neoficiální svatbu před šesti týdny, tradiční oficiální obřad se však měl konat až minulý týden.

Vzhledem k tomu, že indické svatby mnohdy bývají spíš z rozumu než z lásky a nevěsta nemá hlavní slovo, rozhodla se její rodina, že svatba se konat nebude.

Nevěsta u oltáře vzala kramle, ženich se nakonec oženil s vlastní sestrou

Koktejl

Pozdní příchod byl totiž poslední a definitivní tečkou v neshodách obou rodin. Podle listu India Times se měly oba rody přít zejména o věno. Spory dokonce řešila policie.

„Na policii se obrátily obě rodiny. Po počátečních neshodách však nakonec dospěly ke kompromisu a nebyla podána žádná oficiální stížnost. Přesto nevěsta již nejevila o ženicha zájem,” uvedla policie.

A v sobotu si žena ve vesnici nedaleko města Bijnor za přítomnosti místních obyvatel vzala jiného muže ze sousedství, jenž k oltáři dorazil včas, a vše proběhlo bez komplikací.

Kamarádi připravili ženichovi pekelnou rozlučku. Domů cestoval 26 hodin

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám