Hlavní obsah

Žena rodila v tuk-tuku, pomohl jí policista

Novinky, pal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I dobře naplánovaný porod se nezřídka změní v divoké dobrodružství. Ženy, i když o to příliš nestojí, často rodí na různých místech a v různých situacích. Někdy třeba i v oblíbeném asijském dopravním prostředku známém pod názvem tuk-tuk.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policista pomohl ženě porodit v tuk-tukuVideo: AP

 
Článek

Žena, které 25. listopadu v tuk-tuku projíždějícím filipínským městem Sorsogon praskla voda, byla zrovna na cestě do porodnice. Vyděšený řidič vozidla rychle zamířil k policejní stanici, protože novorozeně se dralo na svět.

Zjistila, že je těhotná. Do 10 minut porodila

Koktejl

V té chvíli se objevil policista Godwin Lladones vyběhl k autu a okamžitě si vyhrnul rukávy. Matku, která byla poněkud nesvá, se mu podařilo uklidnit. Uběhlo pár minut a podal jí do náruče zdravého chlapečka.

Devatenáctiletá dívka porodila na diskotéce. Chlapeček má doživotní vstup zdarma

Koktejl

Při práci mu asistovala kolegyně a po telefonu ho naváděla porodní asistentka. Podařilo se mu i odstřihnout pupeční šňůru. Matka i s dítětem byla převezena do nemocnice.

„Mám už s takovými situacemi nějaké zkušenosti,“ pochlubil se Godwin Lladones. „Dost přesně jsem věděl, co mám dělat. Jsem rád, že matka i její syn jsou v pořádku,“ uzavřel policista.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám