Hlavní obsah

Žena porodila 22. dítě

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ne, není to překlep. Pětačtyřicetiletá Sue Radfordová a její o čtyři roky starší manžel Noel z Velké Británie oznámili narození jejich dvaadvacátého dítěte. Holčička se narodila 3. dubna, na jméně se rodiče zatím neshodli. Jelikož jde už o jedenáctou dceru, zřejmě jim dochází oblíbená jména.

Foto: Profimedia.cz

Rodina Radfordových na snímu z roku 2019, na fotce chybé pouze nejstarší syn Christopher a samozřejmě ještě nenarozená holčička.

Článek

Vzhledem k probíhající koronavirové pandemii byl porod pro pětačtyřicetiletou Sue trochu vypjatější než obvykle. „Byla jsem vystrašená víc než kdykoliv jindy tím, že musím do nemocnice teď, když se děje všechno okolo toho viru,“ uvedla Sue pro deník The Sun.

„Bála jsem se, že Noel nebude moci být se mnou. Byl to asi nejdivnější porod, ale teď už můžu říct, že to byl nakonec asi jeden z nejlepších zážitků,“ popsala matka desetihodinový porod.

S manželem se zatím nemohou shodnout na jméně, ale zároveň jsou si vědomi toho, že si s pojmenováním mohou dát na čas. „Stejně ji nemůžeme kvůli koronaviru nechat zapsat hned teď,“ uvedla Sue.

Pro Sue to byl už 22. porod, malá holčička je celkově 21. přírůstkem do rodiny. Sedmnácté dítě v pořadí, chlapec Alfie, se totiž narodilo mrtvé.

Celkově strávila Sue 800 týdnů těhotná, když poprvé přišla od jiného stavu ve 14 letech. Po devátém dítěti její manžel podstoupil vasektomii, jenže krátce po zákroku, kdy je to ještě možné, si to rozmyslel a nechal vasektomii zvrátit. Od té doby šlo vše „jak na běžícím páse“.

Žena porodila mezi regály s toaletními papíry

Koktejl

Nejstaršímu synovi Christopherovi je momentálně 30 let. Následují Sophie (26), Chloe (24), Jack (22), Daniel (21), Luke (19), Millie (18), Katie, (17), James (16) Ellie (15), Aimee (14), Josh (12), Max (11), Tillie (9), Oscar (8), Casper, (7), Alfie (narodil se mrtvý), Hallie (4), Phoebe (3), Archie (2), Bonnie (17 měsíců) a nově narozená holčička.

Minulý rok byl nejtěžší, tvrdí Britka, která čeká dvaadvacáté dítě

Vztahy a sex

Rodina bydlí v budově bývalého domova důchodců v Morecombe, který disponuje deset ložnicemi, takže se Radfordovi s menšími obtížemi pohodlně vejdou.

Reklama

Výběr článků

Načítám