Hlavní obsah

Zdánlivě nevinná plačící dívenka rozsévala v tmavé ulici strach a hrůzu

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je tma a v prázdné ulici sedí na lavičce malá holčička, která naříká a pláče. Většina by v tu chvíli asi nepřemýšlela a vydala se jí na pomoc, jako to udělali lidé, jež zachytilo video z Brazílie. Když ale k dívence přišli, čekalo na ně velké překvapení.

BEZ KOMENTÁŘE: Plačící dívka v noční košili nahnala kolemjdoucím hrůzu

 
Článek

Holčička v bílé noční košili totiž vůbec nebyla v nesnázích, jednalo se o propracovaný vtípek humoristů vystupujících pod hlavičkou Canal BOOM.

Malá dívenka měla na obličeji hororový make-up a vypadala jako ďáblem posedlé stvoření. Není překvapení, že když se pak na dobrotivé kolemjdoucí podívala a zaječela na ně, vzali nohy na ramena a s křikem utíkali.

Ďáblovo dítě

Na podobném principu fungoval lednový vtípek s hororovým dítětem, který sloužil k propagaci filmu Zrození ďábla. Chodci v ulicích New Yorku tam nahlíželi do opuštěného kočárku, z něhož se ozýval pláč. Místo živého kojence na ně ale vybaflo ďábelsky působící robotické dítě. [celá zpráva]

Telekinetická kavárna

Už téměř legendární je pak upoutávka na předělávku hororového snímku Carrie s dívkou, která dokázala v kavárně pomocí telekineze hýbat s předměty i lidmi. Zákazníci samozřejmě nic netušili a jen nevěřícně zírali. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám