Hlavní obsah

Zatoulaný pes zachránil padající dítě

– BUKUREŠŤ

Čtyřletá holčička Livia Ungureanu, která nedopatřením vypadla z balkónu ve třetím patře domu, přežila díky zatoulanému psovi, na jehož hřbet dopadla. Informaci přinesl britský zpravodajský server Ananova.

Foto: Pavel Čempěl

Vedení Bohumína jednalo s řediteli zdejších velkých podniků.

Článek

Livia chtěla malému psíkovi hodit z balkónu něco k snědku, příliš se však vyklonila a vypadla. "Spadla, když jsem ji spustila z očí," vyprávěla Jeni, 77letá babička dívenky.

Pád mohl dopadnout tragicky, malá Livia z Baiule Olanseti ve střední části Rumunska však z neštěstí vyvázla bez zranění, utržila jen malé oděrky.

Pes získal majitele

Přesto ji lékaři vyšetřili a zkonstatovali, že její zdravotní stav je naprosto v pořádku. Rovněž veterinář, který prohlédl psa, ujistil, že je zvíře v dobré kondici. Podle zvěrolékaře měl štěstí, že se z něho nestala placka.

"Je to zázrak, že přežila, ten pes jí zachránil život," pronesla radostně babička. Livia svého zachránce neopustila, nyní je členem její rodiny a dostal jméno Nusa.

Reklama

Související témata:

Související články

Rumunka žaluje televizi kvůli horoskopu

Pokud někomu nevyšel horoskop, který si přečetl v tisku či zaslechnul v rádiu a televizi, možná by měl dotyčné médium zažalovat. V Rumunsku si penzistka...

Dítě přežilo 14metrový let vzduchem

Dvanáctiletá dívka Amanda jako zázrakem přežila dálniční nehodu na Floridě, při které vypadla z auta a letěla vzduchem celých čtrnáct metrů. Přesto však musela...

Výběr článků

Načítám