Hlavní obsah

Zagorové křtili album Gott, Bohdalová a Vágner

– PRAHA
Právo, bož

Jako v pohádce pokřtila zpěvačka Hana Zagorová své nejnovější album Zloděj duší. A kmotry, respektive sudičky si pro něj zvolila hned tři: herečku Jiřinu Bohdalovou, kolegu Karla Gotta a dlouholetého kamaráda a spolupracovníka, hudebníka Karla Vágnera.

Foto: Michaela Feuereislová, Právo

Tři kmotři popřáli Hančinu novému albu co nejrychlejší růst.

Článek

Právě na Vágnerovu adresu nešetřila Hanka díky: „Vděčím mu za hodně. Měla jsem vždycky smysl pro dobrou písničku, ale Karel neomylně poznal opravdový hit. I když mně se třeba zpočátku vůbec nelíbil.“

S manželem Štefanem Margitoufoto: Právo/Michaela Feuereislová

Tentokrát se v populárním pražském klubu Solidní nejistota sešli téměř všichni, kteří v českém showbyznysu něco znamenají. Oslavenkyni doprovázel manžel, operní tenor Štefan Margita, jenž kvůli této mimořádné události dokonce odložil plánovaný odlet do Barcelony.

Michaela Kuklová konečně oficiálně předvedla přítele Romana Holomka.foto: Právo/Michaela Feuereislová

Mezi pozvanými hosty nechyběli ani kolegové z Divadla Kalich, v němž zpěvačka vystupuje v muzikálu Jack Rozparovač. Dorazila i herečka Michaela Kuklová, kterou konečně oficiálně doprovázel nový přítel, brněnský podnikatel Roman Holomek. Do nového manželství se exmanželka herce Jiřího Pomeje zatím nežene, s novým přítelem si však už řekli „ano“ aspoň neoficiálně, při výletu na zříceninu hradu Dub.

Reklama

Výběr článků

Načítám