Hlavní obsah

Žádost o ruku skončila fiaskem, situaci ale vyřešila policie

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

O tom, že se žádost o ruku může značně zkomplikovat, se v New Yorku přesvědčil jeden britský pár. Zamilovaná chvíle se na známém náměstí Times Square změnila pro Johna a Daniellu z anglického Peterborough v katastrofu, poté co snoubenec upustil v nejméně vhodnou chvíli snubní prstýnek do zamřížované díry.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Newyorští policisté našli ztracený zásnubní prstenVideo: WABC, AP

 
Článek

Šokovaná snoubenka pouze s údivem sledovala, jak se její nastávající snaží dostat šperk zpátky nahoru. Kuriózní situaci zachytily policejní kamery a newyorští strážníci se rozhodli nešťastným milencům pomoct.

Na záznamu je zřejmé, jak se klečící, později ležící, muž nejdříve snaží vylovit prstýnek, zatímco žena si překvapeně zakrývá ústa. Později se do pátrání vložila i ona, ani to však k úspěšnému dokončení žádosti nevedlo.

Newyorská policie se tak rozhodla video zveřejnit a po páru pátrat. Strážníci, kteří měli za mříže přístup, chvíli po incidentu ztracený prstýnek vylovili, vyčistili a umístili jeho fotku na sociální sítě s prosbou o identifikaci majitelů.

John a Daniella již s navráceným prstenem. 

Pár, který se mezitím vrátil do Anglie, se podařilo najít díky příspěvku na Twitteru už o dva dny později.

Prstýnek se tak úspěšně dostal k původním majitelům a Daniella mohla říct své „ano“ už s neposedným šperkem na ruce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám