Hlavní obsah

Za pět SMS zpráv princezně dostal 16 dní vězení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MONAKO

Komu není rady, tomu není pomoci. Generacemi prověřená platnost starého rčení se zřejmě zcela minula účinkem u třicetiletého neodbytného ctitele monacké princezny Stéphanie (41). Bývalý zaměstnanec knížecího dvora nyní bude moci rozjímat šestnáct dní v cele o tom, že se vytrvalé dvoření může vymstít.

Článek

Rozsudek, jejž nad ním vynesl soudce Emmanuel Robin, byl tečkou za soustavným obtěžováním nejmladší dcery knížete Rainiera. Mladý muž jí totiž během jediného dne poslal pět esemesek, v nichž paní svého srdce vyznával lásku a opakovaně ji žádal o schůzku. A protože se k podobnému jednání uchýlil už podruhé, justiční orgány usoudily, že je třeba přitvrdit.

V předchozím případě, jejž řešily poté, co v listopadu loňského roku prostřednictvím mobilu bombardoval Stéphanii celkem pětadvaceti citovými výlevy, mu víceméně pro výstrahu takříkajíc napařily podmíněný trest v trvání osmi dnů. Nepomohlo to. Nové předvolání do soudní síně však provinilce zcela zdrtilo.

Na jednání se nedostavil, zaslal pouze dopis, v němž vysvětloval, že nemůže žít v téže zemí jako jeho vyvolená a raději ji opustí.

"Vypadal naprosto zdrceně," uvedl soudce, jenž nad ním nakonec vyřkl ortel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám