Hlavní obsah

Za 15 miliónů dolarů Renée Zellwegerová znovu přibere

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Americká herečka Renée Zellwegerová souhlasila s tím, že se načas opět rozloučí se svojí štíhlou postavou a kvůli pokračování veleúspěšného Deníku Bridget Jonesové opět přibere. Za roli svobodné a boubelaté třicátnice dostane Zellwegerová 15 miliónů dolarů, čímž se zařadí po bok nejlépe placených hollywoodských hereček - Julie Robertsové a Nicole Kidmanové.

Foto: HZS Praha

Ilustrační foto

Článek

Renée po prvním dílu Deníku Bridget Jonesové, kvůli kterému musela hodně přibrat, tvrdě pracovala, aby se vrátila zpět na svoji původní váhu a ke své éterické postavě. S dietami je teď ale konec. Tedy přinejmenším s těmi redukčními. Herečka má naopak naordinovanou dietu "antiredukční". Má za úkol přestat cvičit a zvýšit svůj denní příděl kalorií o 1500, aby přibrala okolo 10 kilogramů, píše časopis Hello.

Během natáčení by se ovšem Zellwegerová měla dostat zpět do své obvyklé malé konfekční velikosti. Její postava totiž v průběhu druhého dílu nazvaného S rozumem v koncích dramaticky zhubne.

Nebude chybět ani Hugh Grant a Colin Firth

V pokračování se opět objeví oba hlavní mužští protagonisté z prvního dílu. Hugh Grant coby floutkovský nakladatel Daniel Cleaver a Colin Firth v roli obhájce Marka Darcyho. Právě s tím se na konci prvního dílu dala notorická "single" Bridget dohromady. V pokračování však zjišťuje, že život v páru také není tak idylický, jak si představovala. Na začátku "dvojky" se Bridget s Markem rozejde a v rámci děje plného zvratů se na chvíli ocitne dokonce i v thajském vězení.

Za S rozumem v koncích dostane Renée Zellwegerová šestkrát tolik, co dostala za Deník Bridget Jonesové. Herečka navíc bude mít podíl z prodeje na DVD a videokazetách s filmem.

Role Bridget Jonesové vynesla Renée Zellwegerové její první nominaci na Oscara. Podruhé byla nominována letos, a to za roli vražedkyně Roxie v muzikálu Chicago.

Reklama

Související témata:

Související články

Hvězdná Renée nemůže najít chlapa

Krásná a úspěšná hollywoodská herečka Renée Zellwegerová, která naposledy zazářila v roli vražedkyně Roxie ve vítězném oscarovém snímku Chicago, šokovala...

Výběr článků

Načítám