Hlavní obsah

Z ochutnávacího testu se vyklubala životní událost

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Eagle River

Když za Američanem Corym Williamsem přišla jeho manželka s ochutnávacím testem, neměl nejmenší tušení, co se z toho nakonec vyklube. Pod záminkou, že bude po chuti poznávat nejrůznější pokrmy, mu totiž jeho drahá polovička oznámila, že spolu čekají dítě, uvedla agentura Reuters. A z natočeného videozáznamu se stal okamžitě hit sociálních sítí.

Manželka originálním způsobem oznámila muži, že je těhotná Video: Novinky/Reuters

 
Článek

Osmadvacetiletá stavební inženýrka Kristen Williamsová se v sedmém týdnu těhotenství rozhodla, že tuto zásadní zprávu oznámí svému o šest let staršímu manželovi. A protože ten se živí jako vlogger (tedy člověk, který publikuje své názory prostřednictvím videonahrávek – pozn. red.), udělala to nastávající maminka podle jeho vzoru.

Minulé pondělí za ním přišla s nápadem, že spolu provedou ochutnávací výzvu, kdy on bude poslepu poznávat, co jí, a akci natočí. Do malých skleniček mu přichystala různé vzorky jídla, jeden z nich přitom obsahoval dětskou banánovou přesnídávku.

Když ji Cory ochutnal, nejdřív si myslel, že mu chce jen navodit vzpomínky na dětství. Jeho manželka ho však dalšími náznaky navedla až k tomu, co bylo smyslem celé akce – tedy k odhalení, že je těhotná.

Manželům Williamsovým, kteří žijí v Eagle River na Aljašce, se má jejich první potomek narodit příští rok v červnu.

Reklama

Výběr článků

Načítám