Hlavní obsah

Z děsivé nehody školního autobusu cestující odešli jako zázrakem po svých

Novinky, nčs

Nehodu autobusu v indickém městě Karnataka zachytily minulý týden bezpečnostní kamery a svědčí o velkém štěstí dvou cestujících - dítěte a jeho doprovodu. Autobus se po nárazu jiného vozidla převrátil a vymrštil cestující ze sedadel.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Dramatické záběry z vnitřku školního autobusu při nehoděVideo: Reuters

 
Článek

Ve žlutém školním autobuse během minulého týdne naštěstí cestovali pouze tři lidé včetně jednoho dítěte. Do boku autobusu narazilo z neznámých důvodů jiné vozidlo a převrátilo jej na bok.

Kamera uvnitř autobusu natočila, jak tvrdý náraz vymrštil dospělou ženu ze sedadla a ta jen těsně nedopadla na dítě sedící na druhé straně. I přes to, že se situace zdála dramatická, se žena téměř ihned zvedla, duchapřítomně vzala rovněž nezraněného chlapce a společně se dostali ven.

Řidič autobusu rovněž neutrpěl žádnou závažnější újmu na zdraví, v kabině se však zasekl za sedadlem a později jej museli vyprošťovat svědci nehody.

Co bylo příčinou nárazu menšího vozidla, vyšetřují policisté. Silnice, po které bílé vozidlo jelo, totiž rovně nepokračovala, proto za nehodou mohly být i technické problémy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám