Hlavní obsah

Yvetta Blanarovičová ztělesní stárnoucí kočku

Novinky, Korzo
PRAHA

Herečka a muzikálová hvězda Yvetta Blanarovičová miluje zvířata. Je o ní známo, že dokonce zachraňuje zatoulané kočky a psy. Však také vedle syna a přítele v její domácnosti nikdy nechybí nějaké to zvíře. A tak ji docela potěšilo, že si sama zahraje kočku v připravovaném muzikálu Cats.

Foto: Josef Zajíc

Lidé Lidem 2016 v Ostravě 23.6.2016:

Článek

"Nejdříve jsem měla kocoura Čika. Dostala jsem ho k narozeninám jako malou kočičku, ale začal růst do velkých rozměrů. Nakonec se z něj vyklubal čtyřkilový barmský divoký kocour. Vždy číhal na můj návrat domů, vyjel ze skříně a doslova na mě upadl," říká Blanarovičová.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Láká vás nový muzikál Kočky?

"Ta čtyři kila stála za to. Tak jsem vlastně měla doma pořádné zabezpečovací zařízení. Kdyby mě chtěl někdo vykrást, tak by určitě na zloděje také skočil," pochvaluje si zpěvačka.  

Pes je báječný kamarád

Po kocourovi následoval pes, gordonský setr, který ovšem na Yvettu ze skříně neskáče.

"Je to Bady, velká, krásná, černá obluda, báječný kamarád. Zvířata miluji, a tak mám radost, že na mě teď dokonce čeká na jevišti přímo zvířecí role, kočka Grizabella v české verzi muzikálu Cats," usmála se Blanarovičová, která už zazářila v titulní roli v původním českém muzikálu Carmen v Divadle na Fidlovačce i jako Anděl v Malovaném na skle.  

Chce hrát před plným sálem

"Oba tyto muzikály byly stále vyprodány, uvidíme, jak se budou líbit v českém vyvedení Kočky. Takové ty řeči, že by nás bavilo hrát i před třiceti diváky, to vůbec není pravda. Ráda hraji na plný plyn před plným publikem," podotýká herečka.

"Je to pro mě zatím nejnáročnější role, kterou jsem kdy hrála. Nakonec musím představovat i stárnoucí kočku, která zazpívá onu nejslavnější melodii Memory o smutku z toho, že stárne. Ještě v tom věku nejsem, ale už jsem nakročila do jisté zralosti, když pohlédnu na svého sedmnáctiletého syna, a tak přemýšlím o životě, o tom, jak rychle letí a jak jej plně prožít."

Anketa

Láká vás nový muzikál Kočky?
Ano
50,6 %
Ne
49,4 %
Celkem hlasovalo 237 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Yvetta Blanarovičová se sraby nezpívá

Herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová patří k osobnostem, které se snaží opuštěným dětem alespoň částečně vynahradit chybějící vánoční pohodu u rodinného...

Výběr článků

Načítám