Hlavní obsah

Willis odsvědčí Kutcherovi svazek s Demi

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Herečka Demi Mooreová zanedlouho vstoupí do manželského svazku s Ashtonem Kutcherem, který má už o svědkovi jasnou představu. Vybral si Bruce Willise, bývalého manžela své nastávající drahé polovičky.

Článek

"Je to můj výborný přítel a chlapi si obvykle takového člověka berou za svědka," vysekl Kutcher poklonu Willisovi.

Přátelství začalo mezi oběma hvězdami vzkvétat na počátku mileneckého poměru Kutchera s Demi. 

Bruce Willis je maskot rodiny

"Myslíme si, že právě Bruce je tím nejlepším kandidátem pro tak významnou roli. Je to takový náš rodinný maskot," prohodila s úsměvem Mooreová. 

Přestože se Demi s bývalým manželem rozvedla již před pár lety, stále s ním udržuje úzký kontakt. Stýkají se spolu často na veřejnosti a ve společnosti, mnohdy jsou vidět všichni tři, jak se bezvadně baví.  

Muži prý soupeří

Podle zdrojů z blízkého okolí však kamarádství mezi oběma muži může být jen zástěrkou pro vzájemné rivalství.

"Možná je přátelství mezi bývalým manželem a současným milencem Demi skutečné a upřímné, ale může jít také o dokonalou kamufláž. Ani v jednom z nich se totiž nikdo dost dobře nevyzná," prozradil přítel budoucích manželů. 

"Ashton a Demi ale každopádně považují Bruce za tu nejlepší osobu, které by měla být poctěna úlohou ženichova svědka na jejich plánované svatbě," dodal stejný zdroj.

Reklama

Související témata:

Související články

Kutcher: Beru viagru, abych stačil Demi

Hollywoodská hvězda Demi Mooreová (41) je v sexu nenasytná. Její partner Ashton Kutcher prozradil, že dokonce musí užívat viagru na podporu apetitu, aby vůbec...

Výběr článků

Načítám